Cloud OPS Engineer Infrastructuur (Azure)

Region Antwerpen

We zijn op zoek naar een Cloud OPS Engineer Infrastructuur (Azure).

 

Start ASAP

Periode: +3 maanden met mogelijke verlenging

Locatie: Antwerpen

 

 

Cloud OPS Engineer Infrastructuur

 

Je gaat aan de slag op het hoofdkantoor van de klant binnen de afdeling Infrastructure & Operations Services (IOS). Deze directie staat in voor de centrale en overkoepelende aansturing van de technische implementatie, de opvolging en het beheer van de infrastructuur- en netwerkcomponenten.

Als Cloud OPS Engineer ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de Cloud-& infrastructuurservices van de klant in samenwerking met de leveranciers. De services moeten beantwoorden aan hun kwalitatieve eisen op basis van SLA’s, rekening houdend met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van de ICT-infrastructuur.

Je komt terecht in een team met architecten, security, DEV Engineers en experten.

Wat je precies doet?

 • Je weet hoe je een Azure cloud-infrastructuur kan beheren en onderhouden .

 • Je hebt de ambitie om mee te bouwen aan de uitbreiding en onderhoud van onze Cloud omgeving.

 • Je bent de schakel tussen de development en business teams op de operaties te verzekeren.

 • Je werkt samen met collega’s om zo de juiste technische adviezen te geven binnen de organisatie.

 • Je bent verantwoordelijk om de cloud diensten als een service aan te bieden, de standaardisatie te bewaken en mee de life cycle van deze diensten te borgen.

  Je persoonlijkheid

  Jezelf zijn staat centraal bij de klant. Samenwerken in een aangename sfeer met de collega’s met respect voor jou en de collega’s staat centraal in ons vaandel. Eenvoud en efficiëntie is waar we voor gaan.

  Luisteren naar collega’s vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie. Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal.

  Als Cloud OPS Engineer houden we beide voeten stevig op de grond en met een pragmatische aanpak houden we onze omgeving maximaal beschikbaar en veilig. Je bent constructief en praktisch aangelegd en kunt goed plannen, organiseren en coördineren binnen een complexe ICT-infrastructuur. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet je je stakeholders op een vriendelijke, respectvolle manier te benaderen. Tenslotte schrikt het jou niet af om ownership te nemen en wil je graag je eigen loopbaan uitbouwen.

   

  Je theoretische bagage

 • Je behaalde een bachelor of een master in een ICT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring.

 • Je hebt een aantal jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

 • Je bent gefascineerd door de Cloud en je kickt erop je vakkennis en technische vaardigheden steeds up-to-date te houden.

 • Je hebt een diepgaande kennis van Cloud: Azure  en de bijbehorende security-aspecten.

 • Je hebt een goede allround kennis in één of meerdere van deze thema’s: Infrastructure as code / MS DevOps / hybride omgevingen.

 • Je kunt samenwerken met en in Agile (SAFe) teams/concepten.

 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk.