Functional Analyst

Region Antwerpen

 

 ... een Functioneel Analist voor het Identity & Access Management team

 

 

Want wie we nodig hebben,

 

is een gedreven en ervaren analist, die sterk is in systeemintegraties, maar ook vlot overweg kan met het identificeren en vertalen van de behoeften van stakeholders.

 

Waarom precies jij?

 

Als Functioneel Analist binnen het domein B2C functioneer je als een spin in het web tussen de diverse product teams en hun leveranciers. Je brengt oplossingen in kaart waarmee het development team verder aan de slag kan en volgt de implementatie ervan mee op.

 

Om de doelstellingen van de organisatie te realiseren, werk je nauw samen met de product owner, analisten, ontwikkelaars, testers, projectmanager en domeinarchitecten.

 

Wat de job inhoudt, lichten we graag toe in een aantal kernopdrachten:

 

        Je analyseert aan jou toegewezen onderwerpen/projecten en vertaalt requirements naar (technische) specificaties om te laten ontwikkelen door de leverancier en/of het eigen development team.

 

        Je communiceert helder en transparant en handelt hierin proactief.

 

        Je staat de product owner bij tijdens het prioriteren van de backlog en het valideren van een rollout plan.

 

        Je werkt hoofdzakelijk vanuit onze vestiging te Antwerpen en hebt nauw contact met stakeholders van onze vestigingen in Hasselt, Nederland, Ierland en Luxemburg. Verplaatsingen naar deze vestigingen schrikken je niet af.

 

Wat op je CV staat,

 

Is belangrijk maar lang niet het enige waar we belang aan hechten.

 

Je beschikt over een bachelor- of master in ICT of bent gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast kan je relevante ervaring voorleggen. Bij voorkeur in het domein Identity & Access Management.

 

Je weet UML te gebruiken en weet welk model je best wanneer opmaakt.

 

Je bent vertrouwd met IAM concepten zoals SAML, SSO, access tokens, OIDC.


 

Je duikt in de code wanneer dit nodig is en ook web services ontdekken, vind je een uitdaging.

 

Je beschikt over de maturiteit en sterke communicatieve vaardigheden om het resultaat van je analyse over te dragen naar het team. Kennis van Nederlands en Engels is daarbij een must.